Tervetuloa!

Olen muuttanut!
Uusi osoitteeni on

Porvoon keskusta
06100 Porvoovastaanotto maaliskuu-kesäkuu 2017

 Espanja, Fuengirola

Vastaanotto elokuu 2017 Porvoo

Ajanvaraus

+358 50 364 5044, +34 681657721

tai ota yhteyttä myös sähköpostilla .

Sähköposti
ritvalaakso@hotmail.com

Aukioloajat
sopimuksen mukaan

Akupunktio Porvoo

Akupunktio  on vuosien saatossa tullut  monelle jo tutuksi. Akupunktion  lisäksi palvelutarjontani sisältää hypnoosin hoitomenetelmänä ja täydentäviä hoitoja kuten syvärentoutus, magneettihoito ja kristallivuodehoito. Hoidot sopivat erilaisiin ongelmiin ja elämäntilanteisiin.

Klinikkani on toiminut jo vuosia edelläkävijänä täydentävien hoitojen, perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja hypnoosin ammattimaisessa harjoittamisessa Suomessa.

Palveluni

Akupunktio

Akupunktio on käytetyin perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmä Kiinalaisessa lääketieteessä ihmistä tarkastellaan  kokonaisuutena.  Hoidossa pyritään aktivoimaan ja tasapainottamaan kehon omia luontaisia voimia ja tätä kautta poistamaan kehon ja mielen  epätasapainoa.

Kosmeettinen akupunktio on saanut maailmalla kovasti suosiota ja hoitoja annamme myös Suomessa.

Hypnoosi

Hypnoosi/syvärentoutus/mielikuvavalmennus on oiva tapa avata mielen lukkoja, jotka vaikeuttavat jokapäiväistä elämää ja hoidon tarkoitus on saada positiiviset voimavarat käyttöön.

Magneettihoito

Magneettihoitoa tarjotaan fysikaalisena hoitona klinikallani. Hoidolla on voimakkaasti turvotusta lievittävä ja verenkiertoa vilkastuttava vaikutus. Magneettihoito auttaa  moneen vaivaan ja toimii hyvin   myös akupunktio hoidon lisänä.

Kristallivuodehoito

Kristallivuodehoito, joka on peräisin Brasiliasta,   kuuluu myös tarjoamiini hyvänolon hoitoihin.

Terapiahuoneen Kiinalainen seinäkoriste

 

 

Kommentointi on suljettu.