Tervetuloa!

Olen muuttanut!
Uusi osoitteeni on

Porvoon keskusta
06100 Porvoovastaanotto maaliskuu-kesäkuu 2017

 Espanja, Fuengirola

Vastaanotto elokuu 2017 Porvoo

Ajanvaraus

+358 50 364 5044, +34 681657721

tai ota yhteyttä myös sähköpostilla .

Sähköposti
ritvalaakso@hotmail.com

Aukioloajat
sopimuksen mukaan

Kristallivuodehoito, Crystal-bed

Kristallivuodehoito on peräisin Brasiliassa sijaitsevasta maailmankuulusta Casa de Dom Inacio parannuskeskuksesta, jossa se on yksi keskeisimmistä hoitomuodoista.

Hoito perustuu erityisellä tavalla hiottujen kristallien läpi chakroihin suodatettavaan värivaloon. Siinä seitsemän kristallivalosädettä kvartsikristallien läpi suuntautuu kehon seitsemään energiakeskukseen eli chakraan.

Hoito tapahtuu vuoteella selällään maaten kristallivalolamppujen alla , rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Kristallivalojen värit vastaavat chakrojen värejä.

Kristallien läpi suodatetaan eriväriset valot eri aallonpituuksilla, jotka hoitavat tiettyjä kehon energiakeskuksia ja niitä kehon osia, joiden parantamiseen kutakin kristallivaloa suositellaan.

Kristallit kykenevät luovuttamaan ja varastoimaan energiaa ja siten ne vaikuttavat tasapainottavasti, puhdistavasti ja parantavasti energiakehoomme ja sen värähtelytasoon, niin kuin myös fyysiseen kehoomme energiakeskuksiemme kautta – siis fyysiseen ja henkiseen terveyteemme.

Kristallit itsessään vaikuttavat meissä solutasolla olevaan nesteeseen ja siinä olevaan informaatioon muuttaen sen värähtelyä ts. kristallien värähtelyt resonoivat kudoksissamme ja soluissamme olevan veden kanssa.

Terveessä kudossolussa vesi on puhtaassa jäsentyneessä muodossa ja esim. syöpäsolut ja muut epäterveet solut sisältävät “jäsentymätöntä” vettä.

  • Päälakichakran päällä violetti valo
  • Otsachakran päällä indigovalo
  • Kurkkuchakran päällä sininen valo
  • Sydänchakran päällä vihreä valo
  • Solar plexuksen päällä keltainen valo
  • Napachakran päällä oranssi valo
  • Juurichakran päällä punainen valo

 

Tiedot Joao Teixeira de Farian parannuskeskuksen kristallivuodehoidosta.

Hoito toimii tietyin periaattein, vaikka se vaikuttaa eri ihmisiin eri tavoin. Jokainen kokee hoidon yksilöllisesti.

Vain 20 minuuttia – lepäät, rentoudut ja tunnet uudistuneesi.

Kristallivuodehoito on myös erinomainen hoitomuoto muiden hoitojen tueksi vahvistamaan prosesseja, sekä harmonisoimaan muiden hoitojen vaikutuksia.

Täydentävät, kuvat